Komedi Bölümü


Bir türlü insan olamıyoruz

Sokaktaki cansız manken herkesi şaşırttı

Ben sadece bizum takumi izliceğum

 Uy Paralar

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;  - uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?
Leyla İle Mecnun
Temel Fadime'yle tiyatro gişesine gitmiş:  - Pize içi pilet lütfen.  - Leyla ile Mecnun için mi?  - Hayir Fadime'yle penum için.
Temel Asker
Temel askere gitmis.Mutfakta çalismaya baslamis.Mutfaga her girdiginde buzdolabina selam veriyormus.Bir gün komutan sormus:   -Niye buzdolabina selam veriyorsun?   Temel cevap vermis:   -General Electric
Kutup Ayısı
Bir avcı, evine gelen misafirlerine eski bir ayı postunu göstererek der ki: "Bu ayıyı Bolu ormanlarında vurmuştum."  Misafirlerden biri, bu palavraya inanmayıp sorar: "Nasıl olur? Bu kutup ayısıdır. Bolu'da bulunmaz."  Avcı gülümseyerek cevap verir: "Kardeşim ayı bu. Buranın kutup olmadığını, Bolu ormanları olduğunu nereden bilsin?"
Yemek
Birgün bir fakir bir adam elinde sağdece kuru bir ekmekle yürürken bir lokanta görmüş çook güzel yemekler pişiyormuş.Adam dayanamayıp ekmeğini yemeğin buharına tutup tutup yiyormuş bunu  aşçı görmüş demişki;  AŞÇI: -Burda ne yapıyorsun.  ADAM: -Yemekler çok güzeldi bende ekmeğmi buharına tutuyordum. AŞÇI: -O zaman parasını ver!!! ADAM: -Ben birşey yapmadımki sadece ekmeğimi buharına tutup yedim. AŞÇI: -O zaman kadıya gideceğiz.  Demiş; Adamla aşçı gitmişler kadıya. aşçı kadıya söylemiş kadı(hoca) aşçıya yakalaş demiş aşçı hemen yanına gitmiş hoca içi para dolu kese çıkarmış hoca aşçıya kulağını yaklaştır demiş. aşçı yaklaştırmış hoca keseyi biraz sallamış aşçı sormuş hocam siz bana vermedinizki demiş. Hoca eeee o senin yemeğinin buharını almış sende paranın sesini alırsın demiş...
Allah Biliyor
Nasreddin Hoca bir cimri tanidiginin evine gittiginde tanidigi ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmis. Nasreddin Hoca bayat ekmegi disi kesmeyince sinirinden bali kasikla yemeye baslamis. Ev sahibinin gözü yerinden oynamis :   -Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanin içini siyirir, demis.   Nasreddin Hoca hiç ses çikarmadan bali bitirmis ve :   -Kimin içinin siyrildigini Allah biliyor, demis.
Şakadan Hoşlanmam
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.  Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra: - bana senmi vurdun? demiş adama.  Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş. Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş  Adam: - ciddi vurdum napacan?! Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ...

Parmak Niye Çıtlar
Bazı insanlar her iki elinin parmaklarını birbirine geçirerek ve onları gererek ses çıkarırlar. Yani çıtlatırlar da diyebiliyoruz. Çoğumuz buradan gelen sesin kemiklerden geldiğini sanırız, hatta rahatsız oluruz ama nedense bunu yapanlar hallerinden memnun görünürler. En çok ve kolaylıkla çıtlayan yerler vücudumuzda en çok bulunan sürtünmeli eklem yerleridir. Bu tip eklem yerlerinde, örneğin parmaklarımızda, iki kemiğin birleştiği yerde bir bağlantı kapsülü vardır. Bu kapsülün içinde kemiklerin hareketleri sırasında buraları yağlayan bir sıvı vardır. Bu sıvının içinde erimiş halde oksijen, nitrojen ve karbondioksit gazları bulunur. Vücudumuzda en kolay çıtlatabileceğimiz eklem yerlerimiz parmaklarımızdır. Parmaklarımız gerilince eklem yerlerimiz düzleşince bu kapsül de gerilir. İçindeki sıvının basıncı azalır ve gaz kabarcıkları patlamaya başlar. İşte kulağımıza gelen bu seslerdir. Patlayan kabarcıklar neticesinde gazlar bu sıvıyı terk eder, sıvı daha da genleşir ve eklem yerlerinin hareket kabiliyetini artırır. Aynı parmağınızı arka arkaya çıtlatamazsınız. Bir süre beklemeniz gerekir, çünkü gaz kabarcıklarının sıvı içerisinde tekrar oluşması biraz zaman alır.


Bu sene öküz kesmeyeceğum

Komik Sözler

Anneanneme yükselenin ne diye sordum? —Tansiyonum dedi. İçimdeki astrolog o an can verdi.
Babamın karşı komşusu hakkındaki yorumu: “Bu adam da çok kılıbık. Ben ne zaman balkonu yıkasam, o da çamaşır asıyor!
Kanlı ay tutulması ne la. Galakside mevzu mu çıkmış.
Çekik gözlü birinin Japon mu, Çinli mi olduğunu öğrenmek için elinden tutun. Yapışırsa Japon’dur, kolu elinizde kalırsa Çinli.
Yaw kelebek zaten 1 günlük ömrün var git yemek ye eğelen ama sen gelmiş bizim ampule kafa atıyon.
Adamın biri yarın öleceğim demiş yarmışlar hak ketten ölmüş.
Kaç yaşında gösteriyorum? Diye soran kadın, kurulmuş saatli bombadır. Yanlış kabloyu keserseniz sağ çıkmanız mucize olur.

Dizlerumun bağı çözüldi

Fitili bulan insan bunu tıp dünyasına nasıl kabul ettirdi anlamıyorum.
”Seni seviyorum” demek kolay. Asıl zor olan ‘Şemsi paşa pasajında kırk kulpu kırık tunç tas has hoş kayısı hoşafı’ diyebilmek
Aşkım ben süt bazlı karamel soslu extra buzlu çikolata parçacıklı frappuccino latte söylüyorum sen ne diyorsun? — Amin.
Fırında sütlaç yiyebilen insanlara hayranım valla, helal olsun. Deniyim dedim 5 dakika duramadım içerde, çok sıcak.
‘I love 70’s’ yazısı gördüğünde ‘Ay lav yetmişs’ diye okuyorsan, çabuk gel. Mangal yapıyoruz, soğumasın. 
Yeter bee baba! Ders çalışmıcam artık nette takılıcam. + Ne dedin sen ? — Test kitaplarımı diyorum nereye koydunuz.
Kadınların 1 kova suyla yaptığı temizliği sadece 1 ıslak mendille halledebilen canlıya erkek denir.
Bir kadınla kavga ederken önce “sessiz kalın” olmazsa “ona haklı olduğunu söyleyin” o da olmazsa “yere yatıp ölü taklidi” yapın.
Eleman pantolona 200tl deyince “Adam mı kazıklıyonuz lan siz? Dedim, yoo dedi. “İyi o zaman” dedim aldım. Sormak lazım, kazıklanmak istemem.
Yaşıtların evlendi sen ne zaman evleniyorsun? Diye soran teyzelere biz “Yaşıtların öldü sen ne zaman ölüyorsun diyor muyuz?

Sivrisinekler bizi arayi

Asgari ücretin ta kendisi benim. Hayatıma giren benimle asla geçinemiyor.

İçimde gerçek anlamda yatan zeki biri var. Ama sıkıntı yatıyor olması.
Ben seni sevdim diye sen de beni sevmek zorunda değilsin tabi. Ama en azından bir arkadaşını ayarlayabilirdin. Çok kalpsizsin.
Biz Anadolu'ya göç ederken; Çinliler falan bizim arkamızdan " gerçekten gittiler mi lan " diye baktıkları için gözleri kısıldı.
Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim ki, yatağa çıplak ve sensiz girmek zorunda kaldım! Neredeydin benim canım pijamalarım?
Bugün çok güzel bi kız yanıma gelip masamdaki sandalyeyi göstererek tebessümle boş mu dedi. Heyecanlandım ee evet dedim. Sonra sandalyeyi alıp gitti..
Kadınların kuaförde saç yıkatma olayı çok güzel. Arkaya yaslanıp keyfini çıkarı yoyolar. Berber bizim kafamızı lavaboya sokuyor nefes alamıyoruz lan.
Giden birinin arkasında asla beddua etmemelisiniz. Küfürle beraber bir tükürün bir de çok şükür demeniz yeterli olacaktır.
Şimdi de sinemaya götüriyirum

Taksici '3 lira bozuk yok, hakkını helal et' dedi. Ben de '3 liralık daha sür' dedim. Şuan eve doğru yürüyorum. Fakiriz ama keriz değiliz.
Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
Bu elit misafir çocuklarını hiç sevmiyorum, gelmiş satranç oynayalım diyor, ulan gel bilgisayara otur döve döve kaldırayım. Döngüyü ne bozuyorsun.
Neymiş kendimi çok pozitif hissediyorum. Ya sen gebelik testi misin? Alkali pil misin? Akü müsün? Nesin sen.
Kızın boyu 1.50, sen benim sinirli halimi görmemişsin diyor. Ya biz seni göremiyoruz ki hallerini nasıl görelim?
Bizum zamanda gaz lambası vardı

Meteorolojiden açıklama: Evden çıkarken yanınıza şemsiye, güneş gözlüğü, yağmurluk, güneş kremi, kışlık kaban, mayo alın.
Şarjım %100 olunca kendimi süper kahraman gibi hissediyorum, tren altında kalacak küçük bir çocuğu kurtarabilirmişim gibime geliyor.
5. sınıftayım babam teşekkür getir bilgisayarını yenileyeceğim dedi, ben de getirdim, geldi f5' e basıp gitti. O gün bu gündür başarıya küsüm.
Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
Hakimlik sınavını kazanamayıp ağlayan arkadaşıma "daha gözyaşlarına bile hakim olamıyorsun" dedim. artık arkadaş değiliz.
Hastanede filmimi çektiler, doktora "hangi kanalda oynayacak ?" diye sordum. Oksijen tüpüyle kovaladı :(
Adam sümer dili ve edebiyatı okumuş,devlet bana kadro açmıyo diyo, lan oğlum o devletin 4000 önce yıkıldığını sana kimse söylemedi mi?
Eski sevgililerimin hepsine 14 Şubat'ta kandil mesajı atacağım… Aşka gelmediler bari imana gelsinler.
Wesley sneijderin kendi açtığı ortaya kendi vuracak diye korkuyorum….
Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede hata yapıyorlar?
Yabancı ailelerde odaların kapısı açık olsa bile kapıyı çalıp öyle giriyorlar bizimkiler kilitli kapıyı zorluyor lan.
Bu gün fadimeyi sigortali yaptum

Kanka nerdesin ? – Metro da + Trafik var mı ? – Hee arkada ki metro bizi sollamaya çalışıyor.
Az önce otobüsteydim. Arkadan bir kadın "Şu parayı alır mısınız" dedi. Aldım parayı cebime koydum, ne kadar iyi insanlar var bu dünyada.
Otobüste ikram edilen keki eve getiren anne gibisi yoktur.
2 gecedir yıldız kayıyor sanıp dilek tutuyordum meğer 5. kattan komşu sigara atıyormuş.
Napıyon lan, kendine gel şeklinde sizi toparlayan bir dostunuz yoksa eksiksiniz.
Mesela 19. kanalı açak istiyorsam; 1 ve 9 uzak diye 22. kanalı açıp 3 kere geri tuşuna basıyorum. Bütün hayat stratejim bu.
Kanka o kız sana bakmaz – Bakar +Bakmaz – Pardon bakarmısınız +al işte baktı
Hatayı kendinizde aramayın, Hatay Akdeniz BöÎgesindedir.
Seni seviyorum +ben de seni -seni ozledim +ben de seni -ben halıyım +ben deseni
Tuvaletin kapısını tıklattım, içerideki adam "gel" dedi. Hayatımda hiç bu kadar bozulmamıştım.
Kararsız kaldığım bi iş için 5 kişiden akl alıyım da sonra yine kendi bildiğimi yapıp her şeyi mahvedeyim.
Hava sıcak olsun soğuk olsun parçalı bulutlu olsun sürekli kendimi çay içerken buluyorum. Adamlar ne biçim icat yapmışlar.
Şehirlerarası otobüsün mola yerindeki yıkanışı seyretmekten zevk alanlar burada mı?
Az evvel yanımdan topuklu giymiş bir fondöten geçti.
-Anne hangi takımı tutuyorsun? Nevresim takımını, sen de bi ucundan tut katlayalım şunu.
Saatler ileri veya geri alındığında akıllardaki tek soru; daha mı fazla uyuyacaz??
Rihanna paraya para demiyor, money diyor. Çünkü Rihanna Türkçe bilmiyor
Doktor olsam her gün kendime rapor yazıp işe gitmem. Yine zeka doluyum.
Sevgilimle Everest dağının tepesine çıktık. Hazır çıkmışken terk ettim. Sonuçta her şeyi 'zirve'de bırakmak lazım.
Annem sende göz var dedi.. 23 yıl sonra fark etmesine çok şaşırdım gerçekten.
Fırıncı "bak sana sıcacık ekmek veriyorum" dedi. Abi nasılsa eve gidince annem bayatları yedirecek dedim. Sarıldık ağlaştık.
Aynı adama aynı ağaca çarpıyor

Gülmek ile ilgili sözler, gülmek ile ilgili güzel sözler ve gülmekle ilgili güzel sözlerle arkadaşlarınız kahkahaya boğabilir, esprili ifadeler kullanabilirsiniz. İşte en güzel gülmekle ilgili sözler…

Kahkaha, iki insan arasındaki en yakın mesafedir.Victor Hugo

Gülmek bir güneştir, insanın yüzünden hüzün ve keder kışını defeder. Victor Hugo

Bol bol gülümse, hem maliyeti sıfırdır hem de bedeline paha biçilmez.Jackson Brown

İnsan bu dünyada o kadar ıstırap çeker ki bütün canlı yaratıklar arasında, yalnız o gülmeyi, icat etmek zorunda kalmıştır. Friedrich Nietzsche

Öyle güzel gülmelisin ki, insanlar seni ağlatmaya utanmalı. Gabriel Garcia Marquez

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. Bob Marley

Mutlu olduğumuz için gülmeyiz, güldüğümüz için mutluyuzdur. William James

Gülmekten aciz insan; ya kendine ihanet halindedir ya da dostlarını satar. Thomas Brooks

Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. Antoine de Saint Exupery

İnsanların ölmesiyle yaşamın gülünçlüğü nasıl değişmezse, insanların gülmesiyle de yaşamın ciddiliği değişmez.

Biz çok güldüğümüzde daha gülerken sozadresi.com ağlayacağımızı düşünüp suratını asan insanlarız. Ece Tanrıkulu

Sevmek için yaratılmış kalpler bomboş niye? Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye?


Onlar sorma di ki?

Gülüşünü ayrı seni ayrı seviyorum.

Bütün insanlar aynı dilde gülümser.

Milyarlarca gülüş arasında seninki favorim.

Her ağlamanın elbet bir gülmesi vardır. Katibi

Ağlamamak için her şeye gülerim.Beaumarchais

İnsan gülebildiği kadar insandır. Moliere

İnsan mutluluktan gülmezmiş; güldüğü için mutlu olurmuş!

Gülmek bir mükâfattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Unutup gülmek, hatırlayıp üzülmekten çok daha iyidir.

Güzellik güçtür; gülümseyiş de kılıcıdır onun. Charles Reade

Herkesin sizi sevmesini istiyorsanız, gülümseyiniz Dale Carnegie

Öyle güzel gülüyorsun ki, tamam diyorum yeter bu kadar yaşadığım.

İnsan gülebildiği kadar insandır. Moliere

Gülümseme, dudaklarınla yapabileceğin en iyi şeydir. Anonim

Ne güzel söylemiş şair; gülmeyi çocuklar icat etti, bizler tüketiyoruz.

Güler yüzlü olmayan bir kişi, dükkân açmamalıdır. Konfüçyüs

Diyorum ki dünya senin gülüşün kadar temiz olsa.

Aşık olmam sanırken gülüşün rezil etti beni.

Gülmek hayatı karşına alabilmek demektir. Serkan Özel

Gülme iki insan arasındaki en kısa mesafedir. Victor Borges

Gülme, yan etkileri olmayan yatıştırıcı bir ilaçtır. Arnold Glashow

Ne güzel söylemiş şair; gülmeyi çocuklar icat etti, bizler tüketiyoruz.

En fazla boşa giden günlerden biri; hiç gülmediğimiz günlerden biridir.

Hayat bir ayna gibidir. Gülümserseniz o da size gülümser. Peace Pilgrim

Komiklik ve gülme kapasitesi gülendedir, gülünende değil. Charles Baudelaire

Öyle güzel gülüyorsun ki, tamam diyorum yeter bu kadar yaşadığım.

Gülme, yan etkileri olmayan yatıştırıcı bir ilaçtır. Arnold Glashow

Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim; dosta keyif, düşmana acı verir.

Güler yüzlü olmayan bir kişi, dükkân açmamalıdır. Konfüçyüs

Bir gülüyorsun sen bir gülüyorsun tamam diyorum dünya bitti kapatıp gidelim.

Güzel bir gülüş karanlık bir eve giren güneş ışığına benzer.

Gülen gözlerinin bebeğinde, kendimi görebilmekti dileğim. Cemal Süreya

Kahkaha, iki insan arasındaki en yakın mesafedir. Victor Hugo

Beni isterseniz dövün; ama bırakın istediğim gibi güleyim. Jean B. Moliere

Ümit korkusu bana hayret sermayesi oldu. Gülmek mi, ağlamak mı gerek bilmem. Nabi

Gülüşünü sevmek diye bir şey var işte o çok tehlikeli.

Tebessüm, kana en hızlı karışan ilaçtır.

Gülmek hayatı karşına alabilmek demektir. Serkan Özel

Her kahkaha, bir bardak kana bedeldir. Henry Bergson


Doğum günüm her yıl 

Komik Espirili Sözler Kahkaha dolu

Hasretin öldürdü beni! Şimdi geceler çaresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

Mutluluk herkesin hakkıysa eğer kesinlikle birisi benim hakkımı yiyor.

Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; dilek tutmak olur.

Kuaförden çıkan kız öz güven patlaması yaşarken, berberden çıkan erkek eve gitmenin en kısa yolunu arar.

Çok yorulmuş olmalısın. Bütün gün beynimin içinde koşturup durdun..

Gel Birlikte Yemek Duası Edelim; Ömrümü Yedin Yemin Ederim.

Kızlar kendisiyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanıyor diye, 3 yıldır hoşlandığım kıza merhaba bile demiyorum. Umarım mesajı almıştır.

Herkese yüz verdim 96'sını geri alırım etrafımda 4 dönersin. 98'sini geri alırım 2'lersin.

Sevgilim olduğunda, birden bire artan kısmetler için çok acayip küfürlerim var. Yalnızlıktan ölürken neredeydiniz? Laann!

Az önce kaza yapan araçların yanına gidip "kazanız mübarek olsun" dedim. Kırık tamponla kovaladılar.

Adamın biri şoka girmiş karısı da migrosa.

Sen bana bir adım gel, ben sana bir değil, iki değil, üç değil, tam dört kavanoz bal 100 TL.

Aşk dediğin şey bitki isimleri başlar ancak hayvan isimleriyle sona erer.

Baktım ki gidiyor. Ardından 2 rekat şükür Namazı kılcan yeğenim.

Ben bardak kırsam sakarım, Annem kırsa nazar, Babam kırsa bu bardağın burada ne işi var..

Kalemi yere attım ama düşmedi… +Neden? -Çünkü pilot kalem.

Saçlarımız 3 numara olsada gülüşlerimiz her zaman 10 numara.

Ben zor bir insanım ne demek? Üç bilinmeyenli denklem misin, polinom musun, integral misin?

Otobüse binen kişiye aşık olup, indikten sonra aşk acısı çeken tek milletiz.

Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşuların ki asla.

Sizinde buzdolabınızın yumurtalık bölümünde limon var mı?

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın külünü hiç dökmeden sonuna kadar içebilmenin peşinde.

Matematik hocasını çözdüm ama soruyu çözemedim.

Karşılık alamadığın bir aşkın ve şekil almayan bir saçın varsa (uzatmayacaksın).

İki dirhem bir çekirdekse bir dirhem yarım çekirdek.

Erkeklerin hepsi odun diyen kızlar hergün o kadar makyajı ormana gitmek için mi yapıyorsunuz?

Şimdi nüfus sayımı yapılsa senide adamdan sayacaklar ya ona yanıyorum.

Geçen gün hastaneye gittim, doktor dedi neyin var ? bende dedim ki; doktor değil misin? Bil..

Sırf sevgilisi ödüyo diye yemeğe yüklenen değil de, "ben bi su alayım zaten gelmeden önce evde yemiştim" diyen kızı tercih ederim.

Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.

-Gel içelim, +Ramazandayız ama! -Biranın üstünde ramazanda içmeyiniz yazmıyor ki.. -Soğuk içiniz yazıyor.

Bana kötü kalplisin demiştin, haklıydın! Çünkü orada sen vardın!

Sendeki hava benim bisikletin tekerinde de var.

Aşk acısı da neymiş, senin hiç %1 şarjın kaldı mı.

Elektiriği Edison Buldu Faturayı Bize Kitledi.

Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!

Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme.

Aynı hatayı iki kez yapmam ben… En az 5–6 kez yaparım ki iyice emin olayım… Sağlamcı bir yapım var benim.

Hakimlik sınavını kazanamayıp ağlayan arkadaşıma "daha gözyaşlarına bile hakim olamıyorsun" dedim. Artık arkadaş değiliz.

Çocuk babasına: Baba, annem ile nasıl evlendiniz diye sormuş. Babası da eşine dönmüş "Görüyor musun çocuk bile anlam veremiyor.

Mahşer günü Allah; Hepsi benim kullarım değil mi sonuçta deyip herkesi affediyormuş. Şeytan şok!

Fırıncı bak sana sıcacık ekmek veriyorum dedi. Abi nasılsa eve gidince annem bayatları yedirecek dedim. Sarıldık ağlaştık.

Kıza; "Seninle ciddi düşünüyorum." dedim, "İspatla" dedi. Takım elbise giyip oturdum karşısına, şu an ülke sorunlarını konuşuyoruz.

E-okul fotoğrafını göster; seviyorum diyorsa senindir, sevmiyorum diyorsa da haklıdır. Şimdi yalana gerek yok.

Yapılan araştırmalara göre; kadınların çoğu 30 yaşına kadar trip 30 yaşından sonra ise terlik atıyor.

Kaldırımda duran insanı korna çalarak bir yerlere götürmeye çalışan dolmuş şoföründeki azim ve kararlılık kimsede yok.

Biz Anadolu'ya göç ederken; Çinliler falan bizim arkamızdan "gerçekten gittiler mi lan" diye baktıkları için gözleri kısıldı.

Eskiden evlilik beşikte kertmeyle başlar ölünce biterdi. Şimdi elektrik alınca başlıyor, şarteller atınca bitiyor yalan mı?

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver!

O telefonun senden akıllı olması zoruna gitmiyor mu? Demek istediğim bir dolu insan var.

Psikoloğa gidip sorunlarım var dedim hangimizin sorunu yok ki hepsi geçer dedi gönderdi. Şimdi daha iyiyim. Profesyonel destek şart.

Filmlerde adam bombayı patlamasına 1 saniye kala imha ediyor. Ben 3 saat olduğunu görsem bile korkudan ülke değiştiririm.

Yeni giyilen çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. Çok uzaklara. Öyle dertleniyorum.

Bu evden başımı alıp gidesim var dedim. Giderken çöpü de at dediler.

Çorbayı karıştırırken küçük bir girdap oluşturup hemen ters yöne karıştırıp eğlenen bir insandan zarar gelmez.

"Yenge" kelimesinin "yeni gelin" kısaltmasından geldiğini biliyor muydunuz, bilmiyordunuz. Çünkü ben uydurdum.

Bu devirde komşu komşunun külüne değil, kablosuz internetine muhtaçtır.

Hasta olduğumda dünyanın en değerli şeyin sağlık olduğunu anlıyorum. İyileşince tekrar parada karar kılıyorum.

İsviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre dünyada en fazla araştırmayı İsviçreli bilim adamları yapıyormuş.

Başkalarının seni ezmesine izin verme; ehliyet al, sen onları ez.

Telefonumun şarjı %1 olduğunda prize koşarken kendimi hastayı acile yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum.

Babam gecenin bir saati odama girip, hiç alakasız ve gayet sinirli bir şekilde, ben senin yaşında babaydım dedi ve odasına gitti.

Pazarın bir ucundan sonuna doğru fiyatları sorarak ilerleyen, dönüşte de en ucuz tezgahın yerini eliyle koymuş gibi bulan canlıya anne denir.

Hakimlik sınavını kazanamayıp ağlayan arkadaşıma "daha gözyaşlarına bile hakim olamıyorsun" dedim. Artık arkadaş değiliz.

Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyorum. Öğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece olunca uyuyamıyorum çünkü açım.

Babama kız arkadaşımı gösterdiğimde 'kıza büyü mü yaptın lan' demişti. İlkte insan gülüyor ama düşününce koyuyor.

Pazar gününden cuma gününe geçebileceğimiz bir tünel kazıyorum köşeyi dönmem an meselesi.

Bir şey alırken cüzdandaki bozuk paralar yetiyorsa onu bedavaya almış hissine kapılıp seviniyoruz. İşte böyle ruh hastasıyız biz.

Otobüste yanına oturan amcanın 9 liralık hacı yağı, senin 100-150 liralık bir parfümünü bastırır ya işte imanın gücünün kanıtı.

Küçükken anneyle kavga edip odanın kapısını hızlı bir şekilde çarptıktan sonra acaba dövmeye gelecek mi bekleyişi.

Yıl olmuş 2021 yatacağımız yere priz karar veriyor.

İçimi ısıtacak bir şey söyle dedi. Tarhana çorbası dedim engellemiş beni.

Korkudan sadece sokağa değil, tartıya da çıkamıyorum.

Ev kızı isteyenlere müjde, şimdi bütün kızlar evde.

Korona bizi eve hapsettin kendin dünyayı geziyorsun, ayıp oluyor ama.

Yaz geliyor fit olayım derken, karantinaya girdim fil oldum.

Virüs kaptım corona, yaşar mıyım sor ona? Gurbette bir yarim var, ben ölürsem kor ona!

Allah'ım dünyayı gezmek istiyorum, dediğim için çok özür dilerim, mahalleyi gezsem yeter.

Eskiden biri hapşırınca çok yaşa denirdi şimdi hapşırıldığında "Git ileride hapşır vallahi 155'i ararım" deniyor.

Yeni gelen arkadaşlık isteklerini 14 gün karantinada bekleteceğim, içerideki arkadaşların sağlığını düşünmek zorundayım.

Sütten ağzı yanan, sütün soğumasını bekler. Olayı büyütmeye gerek yok, yoğurtla da hiçbir alakası yok.

Mutluluktan uçsak sinek ilacı sıkarlar.

Şu hayatta pozitif olan bir şey varsa o da kan grubum.

Neyse ki herkes delirdi de dikkat çekmiyoruz.

Pilav üstü kul hakkı mı yedik bu nasıl bir hayat kardeşim.

-Ne dedi doktor. "6 aylık aklım kalmış." -Oh iyi.

Kısa kollu tişörtle balkonda oturuyorum. 382 sivrisinek bunu beğendi.

Valla en güzel platonik aşk. Az önce ayrıldım haberi yok.

Aşk yalanmış, sevgi yalanmış, dostluk yalanmış. Kim yaladı bunları?

Otursam sıkılıyorum, gezsem yoruluyorum. Hiç bir şey yapmasam başım ağrıyor.

Ben de kilo vermesini bilirim ama kaybetmeyi sevmiyorum benim olan bende kalır.

Hayır ağlamıyorum seni hala seviyorum diye yüzüme tükürüyor gözlerim.

– Anne hangi takımı tutuyorsun? + Nevresim takımını, sen de bi ucundan tut katlayalım şunu.

Arkamdan kuyumu kazan geri zekâlı bari önümde kaz ben geri geri mi yürüyom.

Hastanede filmimi çektiler doktora hangi kanalda oynayacak? Diye sordum. Oksijen tüpüyle kovaladı.

100 kadına hayatta yapmak istediği 100 şeyi soramadık, çünkü birinci sorduğumuz kadın hala susmadı.

Nebile diye kız ismi mi olur arkadaş. Kimsin diyorum "nebileyim" diyor. Sen bilmezsen ben ne bileyim.

Az önce minibüsteydim. Arkadan bi kadın "Şu parayı alır mısınz" dedi. Aldım parayı cebime koydum, ne kadar iyi insanlar var bu dünyada.

Doğuştan var olan kaşları kesip kendileri çiziyorlar. Saçlarını boyatıp gözlerine lens takıyorlar. Burnunu beğenmeyip estetik yaptırıyorlar. Yani kadınlar Allah'ın verdikleriyle bile mutlu olmuyorlar. Biz nasıl mutlu edelim.

SuskunIuğum asaIetimden değiI, üşendiğimden.

Kadının önüne dünyayı sersen, "Şu tarafa doğru sersek daha iyi oImaz mıydı?" der.

Sensiz bir dakika, 60 saniye gibi geIiyor aşkım.

Türkçe'nin zenginIiği: Ne Ia bu? Bu ne Ia? Ne bu Ia? La ne bu? La bu ne?

Ders çaIışmayı seviyorum ama çaIışmıyorum. Çünkü uzaktan sevmek aşkIarın en güzeIi.

İçme aşk şarabından acıdır aman dikkat et kızım babası hocadır.

AmerikaIı çocuk babasına 'hi Jack'diyor. Ben 'seIam Hasan' desem beni çaydanIıkIa döver.

Şimdiki aşkIar sms paketIeri gibi, haftaIık veya ayIık. Haa bir de her yöne oIanIar var.

Doktor oIsam her gün kendime rapor yazıp işe gitmem. Yine zeka doIuyum.

Annemin hayır dediği bir şeye babam; izin verince anneme attığım bakışın tarifi yok.

AIIah kimseyi otobüse binmeye çaIışan teyzeIerin önüne düşürmesin. Teyze teyze değiI OsmanIı akıncısı, Fatihin fedaisi Kara Murat.

KızIar Çağatay UIusoy sizin oImayacağı gibi, Adriana Lima da bizim oImayacak. Biz bize kaIdık anIayacağınız.

EmIakçı bir ev gösterdi, apartman kapısına hızIıca çıkarsan vurgun yiyorsun, bir aItı mağma.

Bir insan neden manzara fotoğrafını profiI yapar ki? Çukurova mısın sen? Hemşin yayIası mısın? Kaz dağIarı mısın? Nesin sen.

Sana bakmak beyaz bir sayfaya bakmak gibi. Yine pudrayı fazIa kaçırmışsın.

Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırmaya çalışma hastalığı bir bizde mi var?

Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan resimli afisleri yırtma hastalığı milletimizin imzasıdır.

Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine doğru sürme hastalığı da öyle.

Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eden Türk'ten başkası olabilir mi?

Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp, çarpılmış arabasına üzülen kişi Türk'tür.

Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalışan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.

Ağzını burnunu kırıp, yüzünü gözünü öpmek istiyorum.

Aşk bir muz kabuğu gibidir. Dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar.

Çin'de yılda ortalama olarak 278.564.356.980 yumurta üretilir. Sizin okumaya üşenip okurmuş gibi geçtiğiniz sayıda.

Babam takdir getir bilgisayarını yenileyeceğim dedi, bende getirdim. Geldi F5'e basıp gitti.

Göçebelikten yerleşik hayata geçiyorsun iyi güzel de; hiç düşündün mü bunun kirası var, aidatı var.

Köyümüzden

Yerelma Köyü

Köyümüzden görüntüler

Köyümüzden görüntüler2

Köyümüzden görüntüler3

Köyümüzden görüntüler4

Son Dakika Haberler

Canlı Tv İzle

Spor Haberleri

Sosyal Medyada Takip Edin

Whatsapp facebook youtube instagram twitter feedburner linkedin